Ja taas raskausasiaa.

Tuntuu, että sitä tuleekin nyt enemmän, kuin alunperin ajattelin aiheesta kirjoittaa. Vaikka toisaalta hankalahan sitä on edeltäpäin tietää, mitä kaikkea raskaus tuo tullessaan matkan varrella.

Yöllä heräsin yhdessä vaiheessa janoon. Käydessäni juomassa huomasin, että alavatsan seutua vihloi oudosti hieman menkkakipumaiseen tyyliin. Kivut eivät kestäneet kauaa, mutta ehdin luonnollisesti jo huolestua, että onko jotain vialla. Mitään ei ilmennyt, joten kai ne olivat vain jotain liitoskipuja. Kai ne voivat tuntua tässäkin vaiheessa?
Järjellisesti ajateltuna on ihan normaalia, että paikat hieman kipuilevatkin esimerkiksi kohdun kasvaessa. Kai se pitäisi ottaa hyvänä merkkinä ja iloita siitä, että jotain merkkejä kohdun kasvamisesta on. Tosin mistä minä tiedän, liittyivätkö nuo kipuilut nimenomaan kohdun kasvamiseen. Tuntuu oikeastaan siltä, etten taas tiedä mistään mitään. Enkä ainakaan tarpeeksi voidakseni rauhoitella itseäni ja voidakseni taivutella itseni lopettamaan tämän hermoilemisen.
Arvon ladyt, mahdanko minä olla joku ylihysteerinen poikkeustapaus, vai hermoilitteko tekin vastaavista asioista?