Ajattelin tässä, että lukijat voisivat tässä torstai-iltaan mennessä (23.9) heittää tämän kirjoituksen alle oman kysymyksensä asiasta/asioista, joista haluavat kysyä. Torstai-iltana on sitten tarkoitus koota nämä tämän kirjoituksen alle tulleet kysymykset ikään kuin yhdeksi ryppääksi, joihin vastailen sitten illan aikana järjestelmällisesti.

En ala tässä mitenkään tiukasti määrittelemään, mitä voitte kysyä. Kysyä saapi ihan laidasta laitaan, mitä mieleen juolahtaa. Voit kysyä ihan kaikista romanikulttuuriin liittyvistä asioista, kuten vaikkapa tapakulttuurista. Voit kysyä halutessasi romanikielestä. Voit kysyä vaikkapa omia näkemyksiäni tai kokemuksiani. Tai ihan mitä vain mieleesi juolahtaa. Vastaan kyllä, joten kysymykset eivät mene harakoille.
Eli jos siis haluat kysymyksesi vastauksineen mukaan tuohon torstai-illan vastauspostaukseen, niin kannattaa tietysti ottaa ja kirjoittaa. :)
Korostan, että kommentit ja kysymykset muutoinkin ovat erittäin tervetulleita edelleen ajankohdasta ja paikasta riippumatta! :) Vastailen myös niihin edelleen ihan normaalisti, joten mistään rajaamisesta ei ole kysymys.