Mikä ihme tätä blogia oikein voi vaivata? En löydä mitään järkevää syytä sille, miksei kaikki ole niin kuin pitää. Kokeilin, onnistuuko uuden blogin luominen tällä tunnuksellani. Kyllähän se onnistuu muuten, mutta samat ongelmat on uudessa blogissakin. Kirjoitusikkuna ei pelaa, kuten pitää. Kokeilin sitten myös huvikseni luoda uuden käyttäjätunnuksen ja ihka uuden blogin, mutta ei - samaa tökkimistä sielläkin.

Täytyy nyt miettiä, voisiko tämä johtua uudesta internetselaimesta. Se kun otettiin käyttöön eilen. Tosin muistaakseni nämä ongelmat bloggaamisen suhteen ilmenivät vasta myöhemmin, eivät suinkaan heti, kun selain oli asennettu. Varma en ole, mutta tuollainen muistikuva minulla on. Täytyy kai ottaa aluksi yhteyttä tuonne ylläpitoon, jospa saisin heiltä jonkun ratkaisevan vinkin tai arvelun siitä, mikä tässä nyt oikein on vikana. On nimittäin kurjaa, kun kaikki ei toimi kuten pitää - ja vieläpä syystä, jota minä en ainakaan vielä tiedä.

Nyt siis yhteydenottoa sähköpostitse ylläpidon suuntaan, katsellaan, mitä sieltä tulee vastaukseksi. (Minusta alkaa tuntua siltä, että "vika" on selaimessa. Kyseessä on ihan uusi versio, mahtaako siis Vuodatus olla vielä noiden uutuuksien "tasalla"?) Bloggaaminen nyt kuitenkin jatkuu ihan entiseen malliinsa. Kirjoituksia tulee päivittäin, tai jopa useammasti kuin vain kerran päivässä.

Hei ja tulkaa ihmeessä sanomaan, mikäli esim. fontit näyttävät todella pieniltä tai vastaavasti todella suurilta. Tuli tuossa huomatuksi, etteivät ne näköjään näy itselleni samalla tavalla, kuin muille. Mistä lie sekin johtunee... Ja saa ja pitää tietysti tulla sanomaan, jos jotain tulee mieleen sen osalta, että mikäköhän tässä nyt voisi mättää. :D