Ei voi olla totta. Tai onhan se näköjään, kun omilla silmilläni näen. Rupesi taas selain temppuilemaan, tällä kertaa Firefox. Tähän saakka kaikki toimi oikein hienosti, kunnes yhtäkkiä selain lakkasi näyttämästä blogitekstejä... Tosin nyt näyttää siltä, ettei Internet Explorerkaan näytä noita blogitekstejäni, näyttää vain tyhjän mustan kohdan, kuin blogitekstiä ei olisi olemassakaan. Muiden ihmisten blogit teksteineen näkyvät sangen mallikkaasti ja entiseen tyyliinsä. Onko se vika nyt sitten taas selaimessa vai sekoilevatko selaimet jotenkin keskenään, vai onko tällä kertaa kyse Vuodatuksesta?

En tajua, mitä tässä nyt taas olisi tehtävä. Rupeaa korpeamaan pikkuhiljaa, kun ongelmia tuntuu ilmenevän taas harva se päivä. Ääh. Kaikista paras olisi kai ollut pitää se IE 8 tässä koneella, mutta ehei, sehän piti mennä vaihtamaan ysiversioon, joka siis ei toiminut. Sen seurauksena selain piti siis vaihtaa uudelleen, mutta jostain syystä IE ysiä ei saanut enää pois, eikä kasia myöskään asennettua tähän. Piti siis asentaa Firefox, joka tähän saakka onkin näyttänyt toimivan hienosti.

Kunnes nyt sitten taas ilmeni tällaista. Voi ...kele. Mutta sitä kai tämä elämä, on yhtä värkkäämistä. Ja takaiskujen sietämistä. Blogipostauksiakin tehdessä. Täytyy kai vain taas katsella, mitä asialle olisi tehtävissä… Muutakin, kuin tyypillisten suomalaisten ärräpäiden päästely. :D