Pyrin kertomaan täällä näistä meneillään olevista valtakunnallisista kampanjoista tai päivistä sitä mukaa, kun niistä tiedän ja kuulen… Ainakin, kun kyse on hyvistä asioista! :) Voipi olla, ettei kukaan ole vielä hoksannut tuota sivupalkissa olevaa pientä mainostustani tästä päivästä, joten muutama sananen siis aiheesta nyt tässä.

Tänään siis vietetään Pukeudu Punaiseen- päivää, joka on saavuttanut suuren suosion. Päivä on osana Suomen Sydänliiton ohjelman ”Naisen Sydän”, toteutusta. Mallinsa tapahtuma on saanut Amerikan Sydänjärjestön ”Wear Red Day”:sta. Päivän tavoitteena on lisätä tietoisuutta naisten valtimotaudeista, ja tehdä punainen mekko tutuksi nimenomaan naisten sydänterveyden tunnuksena.
Kaikkihan me voimme tukea naisten sydänterveyden edistämistä pukeutumalla punaiseen. Niin miehet kuin naisetkin. Että kaikki vain käyttöön – kravatit, huivit, mekot, hameet, housut, kengät, takit, miksei laukutkin… Itse olen käyttänyt tänään punaista röijyä ihan päivän kunniaksi, vaikka punaisesta toki tykkään muutenkin.
Mutta se tästä mainostuksesta, lisää löytyy vaikkapa googlettamalla. :)