No johan toimii. Ongelmanratkaisukykyni on näköjään suoranaista huippuluokkaa, kun sappeni alkaa olla kiehumispisteessä. Jostain syystä älysin kokeilla, korjaantuuko yhtäkkiä ilmennyt tilanne vaihtamalla blogin ulkoasua. Korjaantuihan se. Joskin nyt blogini ulkoasu näyttää tylsältä. Vaihdos kuitenkin oli pakko tehdä, koska ilmeisesti Firefox ei tue tiettyjä sivupohjia.  Mikäli joku osaa vinkata, mitkä sivupohjat toimivat Firefoxilla, olisin tuosta tiedosta hyvin kiitollinen. Ulkoasun muutosta nimittäin kaivataan.

Ja ehkäpä jossain vaiheessa saan vielä sen vanhan kunnon IE 8:nkin tähän takaisin, jolloin voin kaikessa rauhassa ryhtyä käyttelemään hienompia ulkoasuja… Ääh.

Jälkilisäys:

Blogissa näemmä pelittää ainakin tämä syksyinen sivupohja, joten käyttäkäämme siis sitä. :)

Joudun myös lisäämään senkin, että mikäli fontit näyttävät erikoisen suurilta tai pieniltä, niin edelleenkin tulkaa ihan rohkeasti sanomaan asiasta. Blogin ulkoasun muututtua muuttui myös pari muuta juttua, mm. fonttiin liittyen. Firefoxin ja IE:n näkymät on myös hieman erilaiset, onneksi niitä pystyn edes jotenkin vertailemaan tässä... Firefox näyttää tekstieni fonttien olevan samankokoisia, kun taas IE:llä katsottaessa näyttää siltä, että fonttien koko vaihtelee ikään kuin en olisi osannut päättää, millä koolla tai fontilla haluan kirjoittaa. Valitan siis, mikäli nuo näkymät on tuollaiset.