Ihan ensimmäiseksi: Suuret ja lämpimät kiitokset jokaiselle, joka viitsi nähdä vaivaa ja vinkata minua sen lahjanhankintani kanssa! Aika tyhjää tosiaan löi ennen noita vinkkejänne – ei ole hetkeen tarvinnut ostaa lahjoja nelivuotiaille neideille. Usein lasten vanhemmat ovat myös aika suoraan kertoneet, että mitä voisi ostaa – tai mitä nyt ei ainakaan. Liekö se mielikuvituksettomuus siis iskenyt, vai mikä. Mutta luettuani noita teidän vinkkejänne alkoi minullakin viimein raksuttaa; varsinainen ahaa-elämys siis humahti lävitseni. Heh. Nyt sitä onkin sitten alkanut hahmottaa, mitä neidin paketista voisi mahdollisesti löytyä.

Selailin tässä vähän nettiä ja kävin läpi muutamia verkkokauppoja vauvanvaatteita silmälläpitäen. Aikani sain tapella ja värkätä koneen kanssa, jotta sain tilattua – taisivat olla verkkokaupat suljettuina vielä tuossa aikaisemmin. Lisäksi eräs verkkokauppa jumitti Mozillan selaimella aivan älyttömästi, ja meni aikansa, ennen kuin tajusin käyttää toista selainta… Tulin nyt sitten tilanneeksi pari bodya, sukat sekä takki + housu- yhdistelmän – sisävaatteita nuokin. Hintaa ei kertynyt mitenkään äärettömän paljon, mutta joka tapauksessa taidan mennä shoppailemaan ihan tuonne tavallisiin marketteihin seuraavalla kerralla. Nimittäin nuo ihan pienet bodyt tuntuvat olevan hyvin vähissä ainakin noista paikoista, missä minä ”käväisin” ostoksilla. No – joka tapauksessa olen tyytyväinen, että tässä on nyt päästy jonkinlaiseen alkuun. Edistystä se on pienikin edistys, eikö totta?

Meillä täällä on satanut yöllä pienen lumikerroksen maahan – tosin luultavimminhan se taas sulaa siitä pois päivän mittaan… Ulkona on kuitenkin taas luonnollisesti paljon valoisamman oloista, kuin ilman lunta.

Tällä erää nämä minun aamukirjoitteluni saavat olla, taidanpa lähteä aamupalalle. Oikein hyvää ja rauhaisaa sunnuntaiaamun alkua jokaiselle!