Tai jos ei nyt suorastaan risukasaan, niin ainakin meille tämä päivä on valjennut ihanan aurinkoisena toistaiseksi. Saapa nähdä, jatkuuko aurinkoisuus ihan iltaan saakka, vai yllättääkö harmaa sää jossain vaiheessa. Toivotaan, että ilma pysyy samanlaisena kuin nyt.

Koira on muuten lopettanut päänsä ravistelemisen ainakin toistaiseksi. Miten tämä nyt sitten pitäisi tulkita? Onko siellä korvassa mahdollisesti ollut vettä, joka on nyt tullut pois? Tässä nyt sitten täytyy miettiä, pitäisikö koiraa nyt sitten kuitenkin käyttää alkuviikosta siellä eläinlääkärissä. Varmintahan se olisi. Ainakin nähtäisiin, onko siellä mitään vaiko ei.

Selailin tuossa uutisotsikoita, ja erityisesti eräs juttu osui silmiini saaden minut pohtimaan, vedetäänkö rasismikortti sittenkin liian helposti esille täällä Suomessa. Tuo uutinen on tässä: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010110312631872_uu.shtml

Laitoin tosiaan viestiä menemään sen piakkoin 4-vuotiaan sukulaistytön vanhemmille kysellen siitä lahjanhankinnasta. Sain kyllä vastauksen, mutta se ei kyllä oikeastaan tehnyt minua hullua hurskaammaksi. Kerrottiin siis, että nyt kaikki prinsessajutut ja kimalteet ovat in. Kyllä kyllä – vaan mitä sitä nyt sitten osaisi ostaa? En kerta kaikkiaan viitsi kysellä uudestaan, koska aiemmin jo yritin tiedustella että olisiko vaatteet vai joku lelu parempi hankinta – saamatta siihen kuitenkaan tuon kummempaa vastausta. Eli kai tuo on sitten tulkittavissa niin, että mikä tahansa käy. Siis mitä ihmettä tuolle neidille nyt sitten ostaisi? Heittäkää hyvät ihmiset idealla tai parilla, minulla lyö nyt ihan tyhjää.

Jaahas, tänään taitaa olla pihvipäivä vuorossa näin Pyhäinpäivän kunniaksi. Toisaalta nuo pihvit voisi säästää huomiseksi, ja syödä tänään jotain muuta…

Tänään kai pitäisi periaatteessa käydä haudoillakin, mutta kas, mehän emme tietenkään tajunneet ostaa hautakynttilöitä, eikä meillä siten ole mitään ”viemisiä”. Voi siis hyvinkin olla, että haudoilla käynnit jää sikseen. Katsotaan nyt.

Lopettelen taas tältä erää, kohta kaiketi lähdemme käymään parin sukulaisen luona kylässä.