Hei kaikille!

Kaikki on täällä päässä oikein hyvin, ja anteeksi kovasti, etten ole päivitellyt blogiani. Energiaa eikä oikein aikaakaan vain ei ole yksinkertaisesti tuntunut löytyvän, jostain syystä koko ajan tuntuu olevan jotain muuta tekemistä... Kirjoittamisen tarve on edelleen olemassa ja asiaakin löytyisi, parasta aikaa pohdiskelenkin, olisiko tykkänään uuden blogin luominen (tätä vanhaakaan kuitenkaan deletoimatta) paikallaan.

Meillä on vauva-arki sujunut hyvin, pikku prinsessa on nukkunut lähes alusta saakka täysiä öitä. Viimeisimmät yöt ovat tosin olleet hataralla pohjalla, kun neiti on päättänyt herätä puoli yhden maissa ja jatkaa johonkin neljän tienoille saakka. Minä ne yövalvoskelut olen sitten arkisin hoitanut, mutta tänään on sitten Mies vuorossa. Vielä meillä ei tosin ole heräilty, ja kukapa sen sanoo vaikkei heräiltäisikään, mutta jos...

Tällä hetkellä iloitsen tuosta ihanan valkoisesta maasta, vaikkakin se taas hankaloittaa jonkin verran tuota ulkoilua tässä päivittäisvaatetuksessa. Kiva, kun hameenhelmat on joka kerta täynnä lumipaakkuja... Onneksi on vaihtovaatteita.

Meillä odotellaan Joulua, ja kaikennäköistä valmisteluakin olen jo tehnyt... Leivontaa ja siivoilua, sekä lahjojen hankkimista nyt ainakin. Askarrella olisin halunnut, mutta en saa aikaiseksi. Kun ei muka ole aikaa.

Mukavaa Joulun odotusta teille kaikille!