...Ja vielä muutama kuva tämän talven uusimmista röijykankaista. Osan näistä olen hankkinut nimenomaan itseäni varten, loput sitten ajatellen muita – ja samalla haalien muutamia ompelutöitä itselleni.

 

Ensimmäisessä kuvassa valkoinen verkkopohja, jossa hopeiset paljetit. Tämä kangas soveltuu sekä arkeen että juhlaan, ja saisipa tästä isommalla kangasmäärällä vaikka hienon vaateparinkin juhlavampaa tilaisuutta ajatellen. Tämän kankaan hankin nimenomaan ”muita” ajatellen – ja eräs lähipiiriin kuuluva nainen tähän oikopäätä ihastuikin.

 

 

Toisessa kuvassa ruskea verkkopohja, jossa kullanväriset merkkaukset, ruskeat paljetit ja helmet. Kangas on luonnossa tosi näyttävä, muttei tässä kuvassa pääse ollenkaan oikeuksiinsa… Tämän kankaan hankin omia tarpeitani ajatellen – paremmaksi röijyksihän tämä menee jo ihan noiden helmikoristeiden vuoksi.

 

 

Kolmannessa kuvassa beige verkkopohja, jossa oranssit ja kullanväriset paljetit sekä beigellä tehdyt himmeät merkkaukset. Ihastuin kankaaseen ensi näkemältä ja pidin erityisesti siitä, että kankaassa oli oransseja paljetteja (joita on todella harvoin yhtään missään röijykankaissa), ja itseäni varten hankin myöskin tämän.

 

 

Neljännen kuvan kangas on samanlainen kuin edellinen – väriltään eri. Kangas on violetti verkkopohja, jossa violetit paljetit ja merkkaukset. Tarvitseeko sanoakaan – enhän minä mitään kahdella samanlaisella kankaalla tee, joten kangas on luonnollisesti hankittu muita varten…

 

 

Viidennessä kuvassa kangas, jonka hankin itselleni. Musta verkkopohja, jossa vaaleanpunaiset ja kullanväriset paljetit. Kankaan väriyhdistelmä on todella kaunis, ja siihen minä sitten ihastuinkin…

 

 

Kuudennessa kuvassa samanlainen kangas, kuin edeltäjänsä. Kangas on vaaleampi sininen verkkopohja,  jossa siniset ja kullanväriset paljetit. Kuvassa näkee saman minkä luonnossakin; siniset paljetit vivahtavat turkoosiin, mutteivät ole täysin turkooseja.

 

 

Seitsemännessä kuvassa vihreä verkkopohjainen kangas, jossa vihreät paljetit ja merkkaukset. Kangas on luonnossa hienompi, kuin kuvassa – kuvassa se näyttää hieman räikeältä valotuksen vuoksi – mutta näkyypähän yksityiskohdat ainakin paremmin.

 

 

Kahdeksannessa kuvassa vaaleanpunainen verkkopohjainen kangas, jossa kullanväriset paljetit, vaaleanpunaiset ja kullanväriset merkkaukset sekä vaaleanpunaiset helmet. Täytyy sanoa, että kangas ei pääse kuvassa ihan oikeuksiinsa – luonnossa se on huomattavasti hienompi. Tämän kankaan hankin itselleni, ja värinsä puolesta tästä tulee röijy parempaan käyttöön.

 

 

Yhdeksännessä kuvassa mustalla verkkopohjalla pohjustettu kokopaljettikangas, jonka paljetit ovat mustat ja kullanväriset. Tästä kankaasta saa myöskin parempaan käyttöön tarkoitetun röijyn, ja näyttävä se luonnossa onkin. Tämäkin kangas teki ”kauppansa” – miehen sisko varasi tämän välittömästi itseään varten.

 

Siinäpä ne sitten, tältä kertaa.